Administració pública / Entitats turístiques

Turisme de Catalunya

Portal de l'ens públic TURISME DE CATALUNYA, amb els apartats de Catalunya Experience, Catalunya.com, Cultura, Familiar/Sol i Platja, Gastronomia, Actiu-Natura, Golf, BTT i Esportu.

Observatori de Turisme de Catalunya

L’Observatori de Turisme de Catalunya és el primer sistema integrat d’informació, estudi, recerca i seguiment del turisme que es crea a Catalunya. La creació d’aquest instrument de gestió del coneixement turístic, adscrit a la Direcció General de Turisme, respon a l’objectiu de posar a l’abast dels sectors públic i privat una eina adreçada a potenciar la competitivitat del turisme a Catalunya, i a col·laborar en el posicionament de la Marca Catalunya, els seus productes i territoris.

Turisme Mont-roig / Miami Platja

Mont-roig i Miami gaudeixen d’una gran tradició gastronòmica, on la simbiosi entre els productes del mar i l’horta, juntament amb l’oli d’oliva amb DOP Siurana, adquireixen un gran protagonisme. Situats al cor de la Costa Daurada, entre el mar i la muntanya, hi trobaràs una destinació única i acollidora, on podràs gaudir en família. El litoral de Mont-roig és un dels racons més singulars de la Mediterrània i Miami Platja el millor mirador possible. El municipi disposa de 12 quilòmetres de costa, que combinen les llargues platges amb sinuoses cales de bellesa verge, on s’hi poden practicar multitud d’activitats nàutiques.

Institut d'Estadística de Catalunya - Turisme

Indicadors i informes de conjuntura econòmica

Viatgers i pernoctacions en establiments hotelers

Indicadors de rendibilitat del sector hoteler

Viatgers i pernoctacions en càmpings

Viatgers i pernoctacions en turisme rural

Viatges i pernoctacions dels catalans, dels espanyols i dels turistes estrangers

Indicadors de clima empresarial

Parc científic i tecnològic - Turisme i oci - Costa Daurada

El departament d'Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat té la seu al Campus Vila-seca de la URV i és fruit de la fusió, el febrer 2019, de la Fundació del PCT de Turisme i Oci de Catalunya i la Fundació Eurecat.